وضعیت ذخایر سد‌های تهران بحرانی‌تر شد هشدار برف و باران برای ۲۰ استان بازداشت سرشبکه اصلی باند سودجویی ۵۰۰ میلیاردی از شرکت‌های معدنی و دولتی لغو اجرای طرح زوج و فرد از در منزل در تهران از پنجشنبه کارگروه اضطرار آلودگی هوا: تاکسی‌های اینترنتی باید طرح زوج و فرد را رعایت کنند وزیر علوم: آزمون جامع دکتری به طور کامل حذف نمی‌شود صندوق بازنشستگی: در یک سال گذشته تعداد حقوق‌بگیران ۲.۶ درصد افزایش یافته/ ۶۵ درصد این افراد مرد و ۳۵ درصد زن هستند غیرحضوری شدن مدارس آذربایجان شرقی در هفته آینده پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد

جزئیات تقسیط و بخشودگی جرایم رانندگی تا پایان دی‌ماه

جزئیات تقسیط و بخشودگی جرایم تا پایان دی ماه از سوی رئیس پلیس راهور اعلام شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۰ - ۰۱ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 22
کد خبر: ۱۱۴۸۲۸

به گزارش راهبرد معاصر محمد باقر سلیمی، رئیس پلیس ترافیک شهری پلیس راهور درباره تقسیط و بخشودگی جرایم رانندگی تا پایان دی ماه، اظهار داشت: برابر مصوبه هیئت دولت و مجوز مجلس شورای اسلامی، سوابق دوبرابر شده جرایم رانندگی مرتبط تا پایان سال ۱۳۹۹، مشمول بخشیدگی واقع شد و هموطنان عزیز که دارای سوابق تخلفاتی بودند، فرصت دارند همان اصل جریمه یا اصطلاحاً مأخذ یک برابری مربوط به تخلفات سال ۹۹ و ماقبل آن را پرداخت کنند.

رئیس پلیس ترافیک شهری پلیس راهور با تأکید بر اینکه این فرصت قابل تمدید نیست، گفت: بخشودگی شامل تمام جرایم از جمله جرایمی است که مانند جرایم تسلیمی و جرایم ثبت شده توسط سامانه‌های نظارتی و دوربین‌های ثبت تخلفات مشمول دو برابری بودند و برابر قانون در صورت عدم پرداخت در مدت ۶۰ روز، مأخذ دو برابری شامل آنها شده است.

وی تصریح کرد: رانندگان، تخلف رانندگی را اصطلاحاً جزو سبد خانوار یا هزینه جاری و روزانه نبینند و ارتکاب تخلف نداشته باشند.

این مقام انتظامی در پاسخ به این سؤال که آیا برای بخشودگی جرائم رانندگی سقف و محدودیتی درنظر گرفته شده است، عنوان کرد: خیر، هیچ سقفی در این رابطه وجود ندارد و تمام مالکان و دارندگان وسایل‌نقلیه با هر سابقه تخلفی که داشتند و مشمول دوبرابری شده، می‌توانند در این طرح ورود و از فرصت یک ماه باقیمانده استفاده کنند.

سلیمی با بیان اینکه درصد قابل توجهی از رانندگان و مالکان وسایل‌نقلیه از این طرح استفاده کردند، متذکر شد: این طرح شامل انواع وسایل‌نقلیه حتی موتورسیکلتها می‌شود.

به گفته رئیس پلیس ترافیک شهری پلیس راهور، هموطنان از طریق راه‌های مختلف همچون سایت راهور ۱۲۰، درگاه‌های پلیس من، دفاتر خدمات انتظامی و مراجعه به واحدهای اجرائیات و ستادهای ترخیص پلیس راهور، از این طرح استفاده کنند.

وی با بیان اینکه این طرح از ابتدای سال ۱۴۰۰ آغاز شده، خاطرنشان کرد: بخشودگی دوبرابری جرائم رانندگی شامل جرائم رانندگی روی داده در سال ۱۴۰۰ نمی‌شود و فقط مربوط به جرائمی است که تا پایان سال ۹۹ ثبت شده است./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار